Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 12.10.2017

ДП «Держзовнішінформ» та Асоціація митних брокерів України підписали меморандум про співробітництво

Директор ДП «Державний інформаційно-аналітичний центр моніторингу зовнішніх товарних ринків» Богдан Дубас та Голова Правління Асоціації митних брокерів України Володимир Ліннік підписали меморандум про співробітництво та взаємодію.

«ДП «Держзовнішінформ» має 20-річний досвід у сфері зовнішньоекономічної діяльності  та торгівлі. Наші експерти готові надавати швидку та надійну інформацію для здійснення митно-брокерської діяльності. Меморандум допоможе членам Асоціації у вирішенні  низки питань. А саме: забезпечить якісними дослідженнями внутрішніх і зовнішніх ринків товарів та послуг, ціновими експертизами контрактів, надійними і оперативними висновками щодо контрактних цін для цілей визначення митної вартості. Упевнений, що умови нашої співпраці будуть максимально вигідними для всіх членів Асоціації», – заявив Богдан Дубас.

Під час підписання меморандуму, Володимир Ліннік розповів про співпрацю членів Правління та членів Асоціації з Комітетом з питань митної справи Громадської ради при Державній фіскальній службі України, щодо змін та доповнень до Митного кодексу України, інших нормативно-правових документів з питань митної справи та зовнішньоекономічної діяльності. «Завдяки великому досвіду спілкування з колегами, митними асоціаціями Європейського союзу, ми можемо сприяти реформуванню та покращенню митно-брокерської діяльності в Україні. А підписання меморандуму буде сприяти роботі  членів Асоціації, допоможе оперативно отримувати необхідну інформацію і таким чином пришвидшувати процес переміщення товарів через митний кордон України», – зауважив Володимир Ліннік.

Асоціації митних брокерів України створена у 1995 році. Метою Асоціації є координація господарської діяльності, пов’язаної з митною справою, а також провадження культурної, освітньої та наукової діяльності.

Прес-служба ДП «Держзовнішінформ»