Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 18.04.2019

Поліграфкомбінат планує відправити свою продукцію на експорт

Експерти Державного підприємства «Держзовнішінформ» (ДЗІ) сприяли розробці концепції експортної стратегії ДП «Поліграфічний комбінат «Україна», яка була презентована у Міністерстві економічного розвитку та торгівлі України.

Співпраця двох державних підприємств почалася ще раніше підписаним Меморандумом, в рамках якого аналітики ДЗІ допомогли підготувати проектну роботу з написання концепції експортної стратегії Поліграфкомбінату для виходу на зовнішні ринки  в 2019-2021 роках.

Проект виконаний з метою підвищення рівня використання виробничих потужностей поліграфічного комбінату, збільшення обсягів його виробництва та отримання додаткового прибутку від збуту продукції на зовнішніх ринках.

Вихід на експортний ринок профільної продукції поліграфії надасть можливості підприємству конкурувати з іноземними компаніями та отримати новий досвід ведення бізнесу на зовнішніх ринках. Крім того, це дозволить Поліграфкомбінату вийти на новий рівень впізнаваності та здобути міжнародне визнання українського виробника високозахищеної поліграфпродукції.

Експерти ДЗІ спеціалізуються на виконанні проектних робіт, маркетингових досліджень, написанні стратегій, регламентів тощо, що отримує високі результати та позитивні відгуки від партнерів компанії.

Також читайте  Експерти «Держзовнішінформу» провели інноваційне дослідження

Варто зауважити, що одним із продуктів «Держзовнішінформ» є електронна база «Каталог імпортери та експортери України», який містить найбільш повну інформацію про імпортерів та експортерів України, де зібрані  контактні дані майже 13 000 підприємств, що займаються зовнішньоекономічною діяльністю. Каталог надійний помічник для всіх, хто пов’язаний з імпортом-експортом та прагне використовувати перевірені дані та інформацію.